Marknadsför ditt IT företag med profilprodukter

Som IT-företag är marknadsföring viktigt för att kunderna ska hitta dig och ett perfekt sätt att marknadsföra sitt företag på är via profilprodukter. Du kan klicka dig vidare här för att beställa olika typer av produkter med företagsnamnet tryckt på dem. Vad sägs om pennor, tygpåsar och visitkort? Utbudet av profilkläder som du kan beställa är också stort. Om du bär en tröja med företagsnamnet på kommer folk se det och bli nyfikna på vilken typ av företag det är.

Andra typer av marknadsföring

Det finns även många andra typer av marknadsföring som du kan använda dig av. Sökmotorsmarknadsföring är mycket hjälpsamt för ett IT-företag där stora delar av kontakten sker via nätet. Du kan använda dig av SEO-optimering för de texter du har på din hemsida vilket ger företaget bättre resultat vid sökningar på Google. På så sätt hittar folk enklare till dig.

Du kan också marknadsföra ditt företaget i sociala medier genom att skapa en sida där du uppdaterar om er verksamhet på regelbunden basis. Där kan även tidigare kunder lämna omdöme på sin upplevelse av att anlita er – bra omdömen leder till fler kunder. Det viktigaste vid marknadsföring på sociala medier är att du är tydlig med att det handlar om marknadsföring för att undvika att bryta mot lagen.

Related Posts