Här handlar det inte om programmering i ordets rätta bemärkelse. Det handlar det om en annan typ av programmering. De gånger du ska programmera många besökare på en hemsida att gilla innehållet. Något som inledningsvis inte alls är lätt.

För att lyckas med det måste du uppfylla många faktorer. Det som ingår är SEO, marknadsföring och lokalisering. Tilläggas kan att design och utseende på hemsidan också har betydelse. Det första och viktigaste är dock lokalisering. Det handlar om att tala till personer på det sätt som de förstår och uppskattar.

Allt om lokalisering

Du använder lokalisering online för att anpassa hemsidor, produkter och tjänster. Anpassning sker efter språk, kultur och seder. För det första måste du som ska lyckas med lokalisering översätta en hemsida på flera språk.

När du översätter hemsidan måste du ta hänsyn till hur folk lever, talar och håller högt i det land du har siktet inställt på. Efter det ska du tänka på seder, bruk och religion. På så sätt visar du respekt i din marknadsföring. Något som alltid leder till ett bra resultat, för all marknadsföring av verksamheter och produkter eller tjänster.